Måltidslevering er svaret, hvis du ikke har lyst til at handle ind hver dag.

Mange ved hvad det vil sige at stå i butikkerne i sidste øjeblik pga. at der skal mad på bordet. Det er tidskrævende og er besværligt. Tiden kan du bruge på noget, der er en del mere rart på en stressende arbejdsdag.
Det gode ved kasser med måltider er, at man ikke skal til at bruge tid på madplan og købe mad. I en måltids kasser er en planlagt menu og samtlige af de produkter, du har brug for for at kokkerere appetitlig måltid. Råvarerne er afstemt i lige præcis de mængder, der skal bruges. Således undgår du spild af mad.

Der eksisterer adskillige kasser med måltider på markedet. Der er måltidskasser til dem der spiser plantebaseret, allergikerne, de kræsne, dem der gerne spiser økologisk, dem der går op i miljøet, familier med børn og dem, der bor for sig selv. Derfor eksisterer der uden tvivl også en kasse med måltider, der passer præcist til jeres behov.

Ligemeget hvilken virksomhed du modtager måltidslevering af, kan I justere den, så måltidskassen passer dine ønsker. I kan for eksempel vælge hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange personer, der skal blive mæt. Og du kan derudover selv bestemme hvilken dag, du foretrækker at få dine råvarer.
Har du en rigtig travl hverdag, kan du faktisk få leveret kasser med måltider, hvor maden er færdiglavet, og det eneste, du selv skal gøre, er at opvarme og anrette den. Således kommer du uden om selv at hakke grønt og tilberede kød.
Foretrækker du derimod at tilberede dine retter selv, er der selvfølgelig rig chance for det.
Der eksisterer som nævnt i det ovenstående et kæmpe tilbud af kasser med måltider, så der findes én til dig uanset dine ønsker. Nogle af de mest anvendte firmaer er Kokkens hverdagsmad :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet antyder – ret nemt. Du kan sortere imellem det store udvalg af forskellige temaer. Der findes hvad til hverdagen, retter fra andre lande, retter til børnefamilien og så videre. Råvarerne i kasserne fra Retnemt er magen til det, du handler i dagligvarebutikkerne med mulighed for økologiske råvarer, hvis du foretrækker det. Du kan uden besvær udskifte retterne i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Aarstiderne er de friske produkter og økologi vigtigt. Her får du rigelig af sunde produkter i dine ugeplaner. Der er masser forskellige kasser at vælge imellem. Er du vegetar, er Aarstiderne et godt valg af en måltidskasse. Der findes derudover også masser af muligheder for at vælge måltider med kød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt mad leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal gøre, er at opvarme måltiderne og spise det. Ren luksus i en travl hverdag, hvor det stadig er essentielt at spise godt. Hos Måltidsboxen har du mulighed for at justere, om du foretrækker vegetarisk retter eller retter med kød. Du kan endvidere kombinere det, hvis du blot ønsker et par kødfri dage om ugen.

Skagenfood. Skagenfood kasser med mad er primært mad med fisk og mad der ikke belaster klimaet. Du kan selvfølgelig tilvælge levering af retter med gris og fjerkræ. Skagenfood tilbyder derudover måltidskasser med tilberedt retter. Der er helt bestemt de fleste behov hos Skagenfood.