Spar penge på en billigere webhosting hos cHosting

Jeg har i flere måneder ville have en webside, hvor jeg har lejlighed til at udstille de mange produkter, jeg arbejder med.

Udfordringen er bare, at jeg er mere dygtig til at strikke end jeg er på nettet. Opgaven føltes derfor svært. Ord som domæne var som volapyk for mig.

I hvert fald lige indtil jeg sammen med min ægtefælle satte mig ned for at få styr på situationen. Med omfattende hjælp var det faktisk ikke så svært.

Indledningsvist skulle jeg have styr på hvor min website skulle være. På det punkt var det af stor betydning, at webhostingen blandt andet var billig og til at regne med. Der findes utrolig mange valgmuligheder. Mit vigtigste råd er at danne sig et overblik de forskellige webhostingsmuligheder og så vælge det, der virker rigtig til jeres firma.

Vi kom frem til en webhost, der passede strålende til mine forventninger. Løsningen var nem at gå til og ikke særlig dyr. I øvrigt var det essensielt for mig, at webhotellet havde hjælp på det danske sprog. Jeg taler ikke særlig godt på norsk.

Få dage efter var min hjemmeside færdig. Jeg er utrolig glad over den. Når der kommer problemer, kan jeg uden problemer maile udbyderen, og så oplever jeg altid kyndig guiding. Jeg har glædeligvis heller ikke prøvet nedbrud på min hjemmeside.

Jeg har faktisk på kort tid oplevet en del gæster på min hjemmeside, og i dag drømmer jeg om en lille butik, hvor jeg kan afsætte en del af mine kreationer. Måske kunne det være en hel mindre virksomhed en dag. Jeg ønsker, at jeg kunne tjene kontanter nok til at leve af det.

Jeg vil anbefale andre, der sukker efter det samme som jeg: Gør det! Med kompetent hjælp var det faktisk ikke så besværligt. Der findes rigtig mange webhostes, og det er altafgørende at udvælge det sted, der føles rigtig til din virksomhed.

Jeg er som tidligere nævnt absolut mere talentfuld til at tegne, end jeg er til hjemmesider. Hvis jeg kan få det til at fungere, så tror jeg, at alle kan det samme.

Hvis der eksisterer en ting, du er overbevisende eminent til, så skal du dele det med verden. En hjemmeside på internettet på cHostings platform, er en absolut nem anledning til det. Hvis det virker omfattende, kan jeg anbefale at få en kyndig en god veninde eller fx søster til at støtte.