Få styr på dine lån med Luksusfælden

Er du egnet som deltager til Luksusfælden?

Flere og flere pengeforvirrede unge kender til følelsen af at sidde på den forkerte side af bordet i banken, når de skal låne penge, og lægge ører til en rådgiver, der mildest talt har fået nok. At vide, at der stort set ikke er mere at gøre økonomisk, er for de fleste ikke en dans på roser, men mere som at sidde klistret på bagsædet af en Ford Mondeo, imens svigerforældrene sidder på begge sider med Campari ånde og sjofle vittigheder.

Men der er håb derude. Her er en guide til dig, der gerne vil vide, om du er egnet til Luksusfælden.

luksus

Smartphonetricket

Hvis du, ligesom mange andre, har en svaghed for det nyeste nye inden for teknologi, er der en ekstra god chance for, at du er egnet til TV3’s populære program. Der er nemlig en klar tendens til, at mange tidligere deltagere har brugt en klækkelig sum på opdateringer inden for smartphones og anden teknologi. En ganske dyr hobby, mener eksperterne. Vil du være helt sikker på, om du har et kæmpe problem, kan du tænke over, om du har afprøvet det såkaldte smartphonetrick. Tricket, hvor du køber en masse smartphones på afbetaling for en billig mønt, og sælger dem videre med det samme og får 30 x pengene…. som du så skal betale af de næste 24 mdr. Det er helt grotesk idioti, men det giver dig i den grad en plads på deltagerlisten i næste sæson.

Er du også født med en naturlig næse for kviklån?

Kviklån har hos mange en meget skamfuld klang. Den udviser åbenbart mangel på ansvar og dømmekraft, hvilket er hårde ord at få med på vejen, hvis man nogensinde har taget sådan et. Historien er dog ikke så simpel. Der findes nemlig en hel del, der er født med en naturlig næse for penge og på den måde ikke rigtig kan gøre for det. Det er de såkaldte kvikbørn. Børn, hvis moder tog et kviklån i fosterstadiet og op igennem graviditeten. Derfor kan du passende høre din mor, om hun også tog kviklån, da hun ventede dig, for på den måde at finde ud af, om du er egnet som deltager i Luksusfælden.

Har du også en svaghed for tysk grænseløs grænsehandel?

Majoriteten kender til følelsen af at sidde i en Rusten Fiat på vej til grænsen, hvor anlægget spiller Volbeat på fuld volumen, hvor energidrikkene hober sig op i forruden, imens børnene kaster op på bagsædet, og konen spilder neglelak på sædet. Dette er dog de fleste vel ondt, da mange grænsekøbende sjæle ganske enkelt ikke kan lade være med at handle hos tyskerne. Det kan derfor være en god ide at finde ud af, om du decideret lider af grænseløs grænsehandel. For kan du ikke lade være med at trække den lunke Fiat med ned ad de danske motorveje, har du en glimrende forudsætning for at deltage i næste sæson af Luksusfælden.

Elsker du pengespil på nettet?

Det er ikke tilfældigt, at mange af de forrige deltagere i Luksusfælden har været et smut forbi et online casino, for at spille lidt dansk pengespil. Det kan der være flere årsager til, men det har unægtelig noget at gøre med den enorme mænge underholdning, der følger med de blinkende spillemaskiner online. Det er så fyrsteligt morsomt, at selv den fyrsteligste fyrste har et forklaringsproblem… men der er jo også en bagside ved medaljen. De, der måtte have svært ved at håndtere det enorme postyr af pengespil og free spins, ender nemlig ofte med at spille det meste af børnenes opsparing væk. Det resulterer i, at de bliver udelukket fra pengespil af Rofus. Det er en rigtig beklagelig situation, da mange af disse spillere ender med at have en række kreditorer i røret hver og hver anden dag, der opkræver de penge, de allerede har spillet op. Derfor ender mange af disse spillere ligeledes i Luksusfælden. Så, hvis du har spilleproblem, så meld dig til Luksusfælden. De elsker jer!

Skynd dig at melde dig til

Som I kan læse, er der en hulens masse smarte veje ind til TV3’s kerneprogram Luksusfælden. Denne guide er derfor til dig, der ikke helt kan vide sig sikker på, om du er egnet til programmet. Men kan du krydse 2 ud af 4 afsnit af, kan jeg næsten garantere dig, at du er et interessant aktiv for TV3. Så skynd dig at melde dig til. Hvem ved, måske bliver du gældsfri en dag.