Nettets genveje til billige restauranter & spisesteder

Der er vist ingen tvivl om, at det i dag godt kan betale sig rent økonomisk, at bestille plads eller bord på restauranter gennem hjemmesider. De har typisk nogle gode tilbud, du får med oven i hatten, og derfor vil dit restaurantbesøg også blive billigere, hvis du starter det på nettet.

Det lyder måske lidt obskurt, men der er jo nu en gang ingen tvivl om, at der i dag er mange ting, der er billigere på nettet. Det var derfor også kun et spørgsmål om tid, inden det ville blive billigere at bestille ens mad online.

Det er i hvert fald hvad jeg selv har erfaret, og hvis jeg var dig, ville jeg altså også opsøge denne mulighed allerede i dag. Det er jo trods alt for din egen skyld, og på et eller andet tidspunkt, regner jeg altså helt klart også med, at du rent faktisk har indset, hvorfor det er nødvendigt med et besøg online, hvis du vil have disse rabatter hos de lokale spisesteder. Det kan koges ned til indgangsvinkel, og jo før du kommer i gang med noget, jo nemmere vil det også være.

Hvis du først kommer i gang med dit restaurantbesøg når du træder ind af døren, har du allerede overset de bedste tilbud. Derfor skal du heller ikke forvente, at få dem tilbudt, da du jo allerede har vist interesse for andre menuer og produkter med større avance.

2009-0228-NOLA-004-Galatoires

Meningen med restauranter på nettet

Derfor er meningen med restauranter på nettet, altså bare at lokke endnu flere kunder til, og ikke at give deres nuværende kunder en bedre oplevelse. Der er selvfølgeligt restauranter & spisesteder med undtagelser, men som udgangspunkt kan du altså godt regne med, at hele ideen med at besøge restauranter på nettet, er at finde et godt tilbud, allerede inden man tager hjemmefra.

Posted in Mine erindringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *