Skal du holde fest og mangler du et ekstra krydderi?

Overvejer du at leje en soft ice maskine? Det er en god idé, de er ofte i stand til at forvandle en god fest til en fantastisk en!

Nedenfor har jeg listet nogle ting at være opmærksom på, når du planlægger at bruge en soft ice maskine til dit bryllup, fødselsdagsfest, eller anden begivenhed.

Soft ice maskine

1. Transport:

De fleste udlejningsfirmaer kræver, at du selv henter soft ice maskinen og returnerer den til dem igen efter brug. Dette kan virke simpelt nok, så længe du sørger for at have hjælp nok til at bære den.

Det kræver normalt 2-3 stærke personer, da de fleste soft ice maskiner typisk vejer omkring 100 kilo, og passer sjældent ind i en lille fire dørs bil, så sørg gerne for at medbringe en varevogn, en SUV eller lastbil til at transportere den.

2. Elektricitet:

Flere spftice maskine udlejningsselskaber udlejer en Taylor 152-12 maskine, der benytter en standard 220 volt stikkontakt. 220 volt udtag findes i de fleste hjem i køkkenet eller badeværelset.

Maskinen kører på 16,2 ampere hvilket betyder, at hvis du forsøger at køre lys eller ekstra apparater på samme kredsløb, er det sandsynligt at det overbelastes. Bare sørg for at intet andet er sat i samme kredsløb som maskinen, så skal det nok fungere korrekt.

Soft ice maskine2

3. Lydstyrke:

Soft ice maskiner genererer en del støj mens de kører. Hvis du bruger den i et stort rum eller udendørs, vil støjen sandsynligvis ikke vil være et problem.

Men hvis du planlægger at køre maskinen i et lille rum eller i et roligt miljø, skal du være opmærksom på, at du vil høre lyden fra maskinen midt din fest. (Men de fleste mennesker har måske ikke noget imod støjen, da de jo får masser af is!).

4. Mængden af is:

Producenten siger, at Taylor 152 maskinen kan producere 120 portioner hver time eller 2 portioner i minuttet. Hvis du har planer om en stor fest eller reception har du et par muligheder. Aller først kan du vælge at leje to maskiner for at sørge for at der er is klar hele aftenen.

Dette skulle løse alle problemer der skulle være med ventetid.

Som det andet, kan du vælge at servere mini isvafler eller andre former for snacks, der passer til isen.

I virkeligheden kan maskinen faktisk godt producere is hurtigere end 2 portioner per minut, men hvis maskinen kører ved en hastighed der er højere end dens kapacitet, bliver soft icen blødere.

Hvis du kører det for hurtigt, kan du risikere at blive nødt til at lade maskinen arbejde i op til et minut ekstra, før du du kan lave soft ice igen.

Så hvis du har en stor begivenhed med over 100 mennesker eller deromkring, kan det anbefales at leje mere end en maskine.

Hvis du nu har fået blod på tanden, og godt vil springe ud i at leje en soft ice maskine, er det bare med at komme i gang.

Du kan nemt finde udlejere på nettet, og mange har ganske rimelige priser.

Bare følg de råd vi har listet her, så skal det nok blive en succés.

Nedenfor er der en kort list over hjemmesider, hvor du kan leje soft ice maskiner:

123fest.dk

popice.dk

somis.dk

vodskov-festudlejning.dk

softicemaskine-udlejning.dk

Soft ice maskine3

 

Posted in Mine erindringer

One response to “Skal du holde fest og mangler du et ekstra krydderi?

  1. Torben Jensen

    Skal du bruge musik og underholdning så er teve Hart et rigtig godt bud.
    Særdeles dygtig musiker både solo og med band.
    Sjov underholdning / show for både børn og voksne. Hyle skægt for at sige det mildt.
    Underholder og spiller overalt i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *